Grundig rådgivning

Præcision og kvalitet

Moderne teknikker

​Facaderenovering udføres ud fra dine ønsker

​Trænger din facade til at blive sat i stand, er du kommet til det rette firma. Hos Hjalmar’s Malerfirma i Smørum har vi nemlig de rette kompetencer til at kunne foretage en professionel og kompetent facaderenovering af din bygning.

Vi udfører blandt andet renovering af facade for private og erhvervskunder i Måløv, Ballerup, Veksø og resten af Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring i facaderenovering, og vi har bl.a. erfaring med følgende materialer: 

  • Armeringsmaling
  • Tykfilmsmaling
  • Silikatmaling
  • Silikonebaseret facademaling
  • ​Murmaling
  • Olieemulsions-maling
  • Andre materialer til facade-renovering

​Fordelene ved at lade os stå for din opgave

Det er vigtigt for os, at vores udførte arbejde lever op til dine forventninger, og derfor tillægger vi god kundeservice stor værdi, ligesom vi altid sørger for at lytte til dine individuelle ønsker og behov til din facaderenovering.

Derudover lægger vi også stor vægt på at udføre enhver opgave med præcision. Det sikrer dig et flot resultat, der kan holde i de næste mange år, og vi anvender altid nye og moderne teknikker, hvor der er behov for det.

På den måde kan du altid være sikker på at få den rette løsning, hvis du vælger at lade vores firma stå for din opgave med renoveringen af facaden. 

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering varierer naturligvis afhængige af, hvilken type opgave du skal have udført og hvor omfattende, den er. Den endelige pris afhænger derfor bl.a. af, hvor mange arbejdstimer vi skal bruge på opgaven, hvilke materialer vi skal anvende, og hvor mange m2 du skal have renoveret.

Sammen med dig sørger vi dog altid for at komme frem til den bedst mulige pris, som stemmer overens med dine ønsker og forventninger samt dit budget.

​Få kompetent rådgivning til valg af materialer

Malingen, der bliver brugt til en facaderenovering, afviger efter overfladen samt hvor udsat facaden har været udsat for vind og vejr i løbet af årene.

Vi sørger altid for at tage højde for dette i forbindelse med en renovering af facaden, og alt afhængig af dine individuelle behov kan vi tilpasse vores materialer og vores arbejde ud fra disse forhold.

Derudover står vi altid klar til at rådgive dig omkring farvevalg og de forskellige materialer, der kan anvendes til en facaderenovering. Derfor maler vi også gerne et mindre areal først, så du har mulighed for at vurdere, hvorvidt den pågældende farve passer til dine forventninger til husets udseende.

Kontakt os og få vejledning eller et tilbud på facaderenovering

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få udført professionel facaderenovering af et kompetent murerfirma, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave. Vi står klar med både rådgivning, vejledning og et godt, uforpligtende tilbud.

Du kan fange os på tlf. 44 90 85 02, men du kan også skrive til vores e-mail hjalmarsmalerfirma@hotmail.com, hvis du foretrækker det. 

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden for at indhente et uforpligtende tilbud på din facaderenovering i Storkøbenhavn og omegn.

Hjalmars malerfirma

Bakkevej 8

2765 Smørum

​Telefon: 40 99 85 02

E-mail: hjalmarsmalerfirma@hotmail.com

​CVR: 32742335

Hvad kan vi hjælpe med?

» Trapper og facader
​» Tapetopsætning

​» Indvendigt malerarbejde

» Udvendigt malerarbejde

Databeskyttelses- og privatpolitik: Klik her