Grundig rådgivning    Præcision og kvalitet    Nye og moderne teknikker​

Professionel tapetsering og opsætning af filt og væv

Ønsker du hjælp til opsætning af tapet i dit hjem? At tapetsere vægge er for nogen ren videnskab. Hos Hjalmars Malerfirma har vi stor erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv for kunder i bl.a. Smørum, Måløv, Ballerup, Veksø og resten af Storkøbenhavn. 

Vores mange års erfaring gør, at vi altid leverer et smukt resultat, som du bliver glad for i mange år fremover.

Når man skal have udført tapetsering på væggene, er der forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for. Man skal naturligvis tage stilling til, om man er til filt, væv eller tapet.

Hvilken tapetopsætning vil passe ind i dit hjem?

Skal du vælge et mønstret tapet? Eller skal du gå efter det lidt mere neutrale? Har du skrævægge? Og skal det gå helt ud i alle hjørner? Valg af tapetopsætning afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

Vi står klar til at rådgive dig om de mange muligheder for tapetsering, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten.

Kontakt os for at få en god pris på tapetsering

Du skal aldrig tøve med at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål. Vi besvarer gerne alle spørgsmål til f.eks. priser, muligheder, farver, mønstre og meget andet. 

Vi kommer gerne ud og kigger på projektet, hvorefter vi kan give en uforpligtende pris, som du kan takke ja eller nej til. Vi stiller naturligvis også vores ekspertise og rådgivning til rådighed.

Ring til os på telefon: 40 99 85 02 for at høre mere om tapetsering. Du kan også sende en mail til: hjalmarsmalerfirma@hotmail.com eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.

Vi ser frem til at hjælpe dig med tapetsering!

Indhent et 

gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjalmar's malerfirma

Bakkevej 8

2765 Smørum

​Telefon: 40 99 85 02

E-mail: hjalmarsmalerfirma@hotmail.com

​CVR: 32742335

Hvad kan vi hjælpe med?

» Trapper og facader
​» Tapetopsætning

​» Indvendigt malerarbejde

» Udvendigt malerarbejde

Databeskyttelses- og privatpolitik: Klik her