Grundig rådgivning

Præcision og kvalitet

Moderne teknikker

​Vi udfører tapetsering samt opsætning af filt og væv

​Kunne du tænke dig at få opsat flot tapet i din bolig eller virksomhed, men har du ikke tiden eller kompetencerne til at gøre det selv og få et flot resultat, kan du med fordel kontakte os hos Hjalmar’s Malerfirma i Smørum.

Tapetsering kan for nogle være en ren videnskab. Det kan være svært at sætte tapet, filt og væv op, så resultatet bliver pænt, og der ikke er nogen synlige overgange mellem de forskellige baner. Det gælder særligt, hvis der er tale om steder, der er svære at komme til. Det kan for eksempel være ved trapper, hjørner eller skråvægge. 

Vi har den rette erfaring til at kunne opsætte tapet, filt og væv med et flot resultat, og vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til opsætning af tapet.

Vi tilbyder tapetopsætning for både private og erhverv i områderne omkring Måløv, Veksø og Ballerup, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn.

Vi sikrer dig et flot resultat

Takket være vores mange års erfaring med tapetsering kan du være sikker på, at du får et smukt resultat, som du bliver glad for i de næste mange år, når du vælger at lade vores malerfirma stå for opgaven.

Når du skal have tapetseret dine vægge, er der mange forskellige ting, som der på forhånd skal tages højde for.

Først og fremmest skal du selvfølgelig tages stilling til, om du er til almindeligt tapet, filt eller væv.

Foretrækker du tapet, gælder det herefter om at finde ud af, hvilket tapet du kan lide, og hvad der vil passe ind i det pågældende rum i boligen. Skal det for eksempel være et farverigt og mønstret tapet, eller skal det være enkelt og stilrent?

Få kompetent rådgivning om tapetsering

Derudover gælder det også om at overveje, om tapet skal være på en enkelt væg, eller om det skal sættes op på flere vægge. Hvad du ender med at vælge, afhænger af, hvilket udtryk du ønsker at give det konkrete rum.

Det er nogle af disse forhold, der også har en indflydelse på, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud, og det bliver også afgørende for, om du bliver tilfreds med resultatet. Vælger du for eksempel noget tapet, som du alligevel ikke synes passer ind i rummet, vil du formentlig heller ikke være tilfreds med resultatet.

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med tapetsering, så du har de bedst mulige forudsætninger for at træffe det helt rigtige valg fra starten af.

Kontakt os og hør mere eller få en god pris på tapetsering

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en tapetseringsopgave i Storkøbenhavn og omegn, som du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på, hvis du blot har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder. Vi besvarer gerne alle spørgsmål omkring priser, muligheder, farver, mønstre og meget mere.

Derudover kommer vi også gerne ud og kigger på din opgave, hvorefter vi kan give dig en uforpligtende pris, som du enten kan takke ja eller nej til.

Kontakt os på telefon 40 99 85 02, e-mail hjalmarsmalerfirma@hotmail.com eller via vores kontaktformular her på siden.

​​

Hjalmars malerfirma

Bakkevej 8

2765 Smørum

​Telefon: 40 99 85 02

E-mail: hjalmarsmalerfirma@hotmail.com

​CVR: 32742335

Hvad kan vi hjælpe med?

» Trapper og facader
​» Tapetopsætning

​» Indvendigt malerarbejde

» Udvendigt malerarbejde

Databeskyttelses- og privatpolitik: Klik her